Het is 2010 als we besluiten een eigen bedrijf te starten. We zijn een ondernemend paar met dik twintig jaar camperervaring. De belangrijkste drijfveer achter ons bedrijf? Actiever met onze hobby bezig zijn in de vorm van reisreportages en campertests voor diverse tijdschriften in binnen- en buitenland. Zo hebben we van onze hobby ons beroep gemaakt. We hebben er ontzettend veel plezier in om onze vergaarde kennis uit te dragen.

Om up-to-date te blijven bezoeken we jaarlijks, op uitnodiging, persconferenties van de diverse camperfabrikanten in Europa. Hierover produceren wij artikelen voor diverse campermagazines in Nederland, België en zelfs Zweden.

Daarnaast bezoeken we de grote kampeerbeurzen in Nederland en Duitsland: belangrijk om contacten te onderhouden en om de meest recente ontwikkelingen in de branche op de voet te volgen. Verder maakt Kees deel uit van de jury die jaarlijks de ‘Camper van het Jaar’ kiest, georganiseerd door de ANWB.

Uiteraard reizen wij graag met onze eigen camper, maar we nemen ook regelmatig een fabriekscamper mee om deze onder de loep te nemen. Deze reis- en camperervaringen met zo'n nieuw model delen we dan graag met lezers van de diverse magazines.

Wilt u meer weten over onze activiteiten, of wellicht een gedegen camperadvies? Wij helpen u graag op weg. Neem dan gerust contact met ons op.